Wie ben ik

 

Amber Feathersister 

Dans en Soulcoach

 

Moeder van 3 prachtige kinderen en grootmoeder.

Ik ben wombkeeper, gediplomeerd Women's Soul coach, Holistic Internal Pelvic release therapist (in opleiding) en gecertificeerd  Erodanza facilitator en Crystalhealer.

Ik heb jaren in het buitenland gewoond en gereisd. Mijn passies zijn dansen, vrouwenwerk, heilige seksualiteit, ritueel werk, muziek, verbinden, bedding geven, schaduw en licht werk,  Zijn en genieten van het leven.

Jarenlang was ik niet goed verbonden met mezelf, met mijn lichaam. Er was geen balans in mij.

Het aardse bestaan was soms zo uitdagend en overweldigend dat ik liever niet hier, maar terug in de zielewereld was.

Ik kwam in aanraking met de term sisterhood en voelde ik me aangetrokken tot Sjamanisme, natuurmedicijn, vrouwencirkels en priesteressenschap.

 

In mijn priesteressentraining leerde ik mezelf kennen, werken met rituelen en voelde ik voor het eerst herkenning bij andere vrouwen en voelde ik hun steun en bedding. Ik kon voelen hoe helend samenzijn met vrouwen, rituelen en dansen voor mij is en ontdekte dat dit voor veel vrouwen zo is.

 

Vervolgens ontdekte ik Tantra. Dit ging ook over verbinden met jezelf en over levensenergie (seksuele energie) en ik besloot hier een opleiding in te volgen bij het Soul Institute, in eerste instantie voor persoonlijke lering en verdieping, maar tijdens de opleiding en mede dankzij mijn burn-out,  begon ik te voelen dat ik er ook mijn werk van wilde maken.

 

In 2017 ging ik op Vision Quest, een sjamanistisch ritueel waarin ik hoopte dat ik een duidelijk visioen zou krijgen waar ik me de volgende fase van mijn leven op mocht richten én...die kreeg ik. Ik mag dansen, van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, steeds weer.

Ik kreeg daar op de berg ook mijn Logo en bedrijfsnaam door, de windrichtingen, Madre tierra en Groot Mysterie, in het midden onze authentieke ziel en de spiraal die aanduidt dat het een constante beweging is van buiten naar binnen én van binnen naar buiten,  ik heb het rauwe ontwerp laten professionaliseren door Bear Fisker ...

http://designbear.nl/

 

Ik haalde vervolgens mijn certificaat als Erodanza-facilitator en nu ben ik in het diepe gesprongen..

Mijn zielsmissie is om vrouwen te helpen om meer vanuit hun bekkenbodemkracht te gaan leven.

Samen te onderzoeken hoe er meer levensenergie opgewekt kan worden, blokkades opgelost kunnen worden en hoe er meer balans gecreeërd kan worden.  

Met als doel energie vrijer te laten stromen, je volledige potentieel te leven en de verbinding met jezelf en anderen te verbeteren.

De opleidingen en trainingen die ik heb gedaan:

 

2001-2003 Kruidenleer Frigga's korenbloem

2012-2014 Natuurvoedingsdeskundige Kraaybeekerhof

2015- Pad van de Priesteres ( bij Margo Awanata en Émelie Manawa)

2016- Tantrische Vrouwencoachopleiding (bij Jacqueline Ananya Snelder van Soul Institute)

2016-2017- Kristalopleiding bij Karbonkel

2017- Blossoming Woman (bij Marya Norell)

2018- Erodanza Facilitatortraining (bij Chantalle Kamychi)

2019- HIP Hollistic Internal Pelvic Release Therapist bij Jacqueline Ananya Snelder van Soul Institute (in opleiding)