top of page

YONI HEALING
Yoni is het sanskrite woord voor vulva en heeft veel betekenis, waaronder 'de bron van AL'.In vroegere tijden werd de kracht van de Yoni veel meer erkend, als magische plek.

Deze wijsheid is helaas bij veel mensen verloren gegaan. Trauma kan opgeslagen zitten in dit gebied, niet alleen van dit leven, maar ook van eeuwen collectieve onderdrukking en heiligschennis. Spanning, pijn en trauma in onze Yoni kan ontstaan zijn door vele dingen.
Door misbruik, 
doordat we zelf onze grenzen niet konden voelen en duiden, maar ook vervelende omstandigheden in een zwangerschap of een bevalling kunnen 'stress' veroorzaakt hebben. 

Klachten die dan kunnen ontstaan zijn ook gevarieerd. Geen plezier meer bij het vrijen, geen orgasme kunnen krijgen, geen levenslust voelen, pijn en verkramping, niet meer weten wat gezond is, waar je grenzen liggen en jezelf niet volledig neer durven zetten.
Ik kan je helpen om te onderzoeken hoe het met jouw Yoni gaat en je ondersteunende helende technieken aanbieden om de spanning in jouw Yoni los te laten. 

Ik bied een aantal helingsmethoden aan:  
~ Yoni-ei sessie, hierin maak je kennis en leer je omgaan met een Yoni-ei.
~ Yoni stoombad (een stoombad met zorgvuldig samengestelde medicinale kruiden om je Yoni  fysiek en energetisch te reinigen).
~ Yoni healing  
~ Holistic Pelvic release Therapy sessie
(deze behandeling is onderdeel van een traject van minstens 3 sessies)

..als je hier interesse in hebt graag mail of telefonisch contact.
wil je meer info over 1 van deze sessies, mail me dan gerust.
Al deze helende sessies zijn ook mogelijk met een aantal vrouwen.
Bij minstens 6
vrouwen kan ik ook op locatie komen en groepskorting aanbieden.
 

bottom of page